Tuinontwerp

Tuinontwerp

Een tuinontwerp vergt veel meet- en denkwerk. Hoveniersbedrijf Gerhard Bos helpt bij het ontwerp, waarbij ik volledig kijken naar jouw wensen en voorkeuren. Het uiteindelijke ontwerp is van erg veel factoren afhankelijk. De ligging en indeling van de tuin, de wensen en voorkeuren van jou, maar ook bestrating en beplanting zijn factoren waar goed over nagedacht moet worden.

Zon of schaduw?

Het is goed om rekening te houden met het noorden of zuiden van de tuin. Dit is heel belangrijk voor twee aspecten van je tuin:

  • de ligging van het terras of de terrassen
  • de beplanting in de tuin

Wil je graag buiten eten? Dan is een flinke eethoek nodig. Het is aan te raden, mits genoeg ruimte, om een terras in de schaduw en in de zon te hebben. Wanneer je op zoek bent naar een vrolijke tuin voor uitbundige bloeiers, dan is een plek nodig waar de zon minimaal zes uur per dag schijnt een vereiste.

Beplanting en bestrating

Beplanting en bestrating zijn essentieel voor jouw droomtuin. De materialen moeten goed op elkaar aansluiten om een rustige tuin te creƫren. Graag help ik je bij het maken van de juiste keuzes. Ga je voor een rustige, onderhoudsvriendelijke tuin? Of ga je juist voor vrolijke tuin vol met wilde bloeiers? Alles is mogelijk!

Verder kan er ook nog nagedacht worden over een lichtplan, besproeiingsinstallatie en moet alles ook goed bij de kleur van het huis passen. Kortom, er is genoeg om over na te denken bij een tuinontwerp. Er is meer dan genoeg mogelijk en daar help ik je graag bij! Heb je interesse in een tuinontwerp? Neem dan contact op voor een offerte.

Tijd om jouw droomtuin te realiseren?

Vraag offerte aan